1 gün önce RAFİNE TV

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz'ın muhteşem performansıyla "Çağdaş Meddah" her hafta Rafine TV'de. Çağdaş Meddah'ın 9. bölümü: Osmanlı döneminden tüyler ürpertici bir cadı hikayesi, Yer: Tırnova, Bulgaristan.

3 gün önce RAFİNE TV

"Kusursuz" tiyatro oyunu ekibinden Umut Şeddadi ve Esra Kocabaş Şeddadi, Rafine TV'de Backstage programına konuk oldu.

1 hafta önce RAFİNE TV

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz'ın muhteşem performansıyla "Çağdaş Meddah" her hafta Rafine TV'de. Çağdaş Meddah'ın 8. bölümü: İki atom bombası saldırısından kurtulan adam, Yer: Hiroşima & Nagasaki.

1 hafta önce RAFİNE TV

"Tanrı Misafiri" tiyatro oyunu ekibinden Anıl Şeddadi, Orhan Tımarlı ve Yasmin Kartal, Rafine TV'de Backstage programına konuk oldu.

2 hafta önce RAFİNE TV

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz'ın muhteşem performansıyla "Çağdaş Meddah" her hafta Rafine TV'de. Çağdaş Meddah'ın 7. bölümü: Osmanlı Padişahının Napolyon'un karısıyla yasak aşkı, Yer: Paris & Beylerbeyi Sarayı.

2 hafta önce RAFİNE TV

"Aşkta Galip Yoktur" tiyatro oyununun oyuncuları İrem Tuna ve Umut Şeddadi, Rafine TV'de Backstage programına konuk oldu.

2 hafta önce RAFİNE TV

Tek Kişilik Stand Up gösterisi ve sosyal medyada çektiği videolar ile büyük beğeni toplayan Berkan Aytekin, Rafine TV'de Backstage programına konuk oldu. Berkan Aytekin, gösterisinin detaylarından bahsederken Yasemin Yalçın'dan Levent Kırca'ya, Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar-Zeki Alasya'ya kadar bir çok idolünden de söz etti.

3 hafta önce RAFİNE TV

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz'ın muhteşem performansıyla "Çağdaş Meddah" her hafta Rafine TV'de. Çağdaş Meddah'ın 6. bölümü: Ölüm dansı, Yer: Strasbourg.

3 hafta önce RAFİNE TV

Şef Murat Şarklılar'ın sunumuyla Evinizin Şefi, her hafta salı günü saat 17:00'de Rafine TV'de olacak. Evinizin Şefi'nin altıncı bölümünde; Şef Murat Şarklılar, sosyal medya paylaşımına yorum yapan Alina Hanım'a konuk oldu. Şefimiz, Alina Hanım'ı şaşırtarak gerçekleştirdiği ziyarette "Ayvalı kereviz nasıl yapılır?" sorusuna yanıt verdi. Kuzu etli kereviz nasıl pişirilir sorusuna yanıt arayan izleyiciler için bir çok püf noktası da bu videoda yer aldı.

4 hafta önce RAFİNE TV

Fak Fakir Ünlümsü Şey stand up gösterisiyle binlerce insanı güldüren Gözde Nevk, Rafine TV'de Backstage programına konuk oldu. Gözde Nevk, gösterisinin detaylarından bahsederken Gülse Birsel'den Cem Yılmaz'a, Ata Demirer'den Kemal Sunal'a kadar bir çok idolünden de söz etti.