RAFİNE TV

Daniele Santarelli, Rafine Sohbet'te: Hakan Çalhanoğlu, beni çok yaraladı

Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı ve İtalyan Imoco Volley kulübünün baş antrenörü Daniele Santarelli, Merve Toy'un sunduğu Rafine Sohbet programına konuk oldu. Fenerbahçe ve Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı menajeri sevgili Pelin Çelik de röportajımıza eşlik etti. Santarelli; olimpiyatlardan erik dalı performansına, Ebrar Karakurt'tan Eda Erdem'e, Melissa Vargas'tan Hakan Çalhanoğlu'na, Montella'dan kendisine yapılan eleştirilere kadar bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Loading...

Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı ve İtalyan Imoco Volley kulübünün baş antrenörü Daniele Santarelli, Merve Toy'un sunduğu Rafine Sohbet programına konuk oldu. Fenerbahçe ve Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı menajeri sevgili Pelin Çelik de röportajımıza eşlik etti. Santarelli; olimpiyatlardan erik dalı performansına, Ebrar Karakurt'tan Eda Erdem'e, Melissa Vargas'tan Hakan Çalhanoğlu'na, Montella'dan kendisine yapılan eleştirilere kadar bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

İşte Santarelli'nin açıklamalarından satırbaşları:

SÖZLEŞMESİNİ UZATACAK MI?

🗣️ Daniele Santarelli: Zaten siz bu soruyu sorduktan sonra yüzümdeki gülümsemeden cevabı anlamışsınızdır. Tabii ki burada kalacağım ve beraber çalışmaya devam etmek istiyorum. Harika bir federasyon ile çalışıyorum ve harika oyuncularım, harika ekibim var. Burada çalıştığım için, burada olduğum için çok çok mutluyum.

ERİK DALI PERFORMANSI HAKKINDA

🗣️ Daniele Santarelli: Siz de biliyorsunuz ki bu doğal olan bir şeydi. Ben oyuncularımla, oradaki insanlarla dans etmek istedim. Ben sizin için, ülke için bu kadar önemli olduğunu , büyük bir şey olduğunu bilmiyordum. Bunu daha sonra fark ettim. İçimde bir şeyler beni harekete geçirdi. Oyuncularla o anı paylaşmaya çalıştım ve dans etmeye başladım. Bence dans ettiğimde ve doğal olduğu için de bu kadar güzel oldu.

"BENİ ÇOK YARALADI"

🗣️ Daniele Santarelli: Kime karşı oynarsam oynayayım kazanmak istiyorum. Benim tek istediğim kazanmak. Sadece şunu söyleyebilirim; dürüstçe, son dönemde bununla alakalı biraz incindiğimi ve acı çektiğimi söyleyebilirim. İtalya'ya aldığımız mağlubiyetten sonra "İtalyanların yenmesini istiyordu, İtalya'ya karşı yenilmek onu üzmedi" gibi bir şey söylemişlerdi. Bu gerçekten beni çok yaraladı, çok üzdü. Çünkü eğer beni ufacık tanısalar ve içimi ufacık bilseler bunun aslında beni ne kadar üzdüğünü ve ne kadar büyük bir şey olduğunu anlarlardı. Ben oynadığım her maçı, yaptığım her şeyi kazanmak için yapıyorum ama bunun dışında tabii ki bu bir iş aynı zamanda, bu bir oyun ama benim hayatım. Bu 3 şeyi de yan yana koymak lazım.

"OLİMPİYATLARI KAZANINCA NE OLACAK?"

🗣️ Pelin Çelik: Milletler Ligi'ni kazandıktan sonra uçakta ben Daniele'ye demiştim ki, o da aynı şeyi söyledi o yüzden kendi ağzından anlatayım. "Şimdi aşağı inince göreceksin neler olduğunu" demiştim. O da bana şey demişti, küçümser tavırla "yani ne olabilir ki" demişti. Ben de "aşağı inince görürsün neler olduğunu bundan sonra hayatının ve hayatımızın aslında nasıl değiştiğini" diye... O andan sonra yaşadığımız sevgi selinden sonra o da bana uzaktan bir bakış atmıştı. Çünkü birbirimize ulaşmamız biraz zordu. Ondan sonra bana dedi ki "e peki biz olimpiyatları kazanınca ne olacak?" Ben de ona demiştim ki "hadi dene de olimpiyatları kazanmayı, ondan sonra olacakları birlikte yaşayalım."

"EBRAR EN FARKLI ÖRNEK"

🗣️ Daniele Santarelli: Öncelikle Ebrar çok çok iyi bir insan. Ebrar'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu söylemek istiyorum. Onunla çalışabildiğimiz için de çok çok mutluyuz. Belki de bu söylediğiniz şeyler için de Ebrar aslında en özel örnek, en farklı örnek diyebiliriz. Çünkü hepimizin bildiği gibi Ebrar motivasyonu yüksek olduğunda bütün takımı taşıyabilecek güce sahip, bütün takımı yükseltebilecek bir güce sahip.

"EDA GİBİ BİR KAPTANA SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

🗣️ Daniele Santarelli: Eda gibi bir kaptana sahip olduğum için çok çok şanslıyım. Sondan başlayayım; Türkiye'nin Eda'ya göstermiş olduğu sevgi, senin biraz önce söylediğin gibi teveccühü, ona verdikleri ilgi alaka çok çok güzel ama Eda bunu zaten fazlasıyla hak ediyor. Harika bir profesyonel, çok fazla profesyonel. Bence yaşı ilerledi ama bunu söylediğime kızmayacaktır. Çünkü çok genç bir oyuncu değil ama harika bir oyuncu ve uzun yıllardır bu kadar yüksek seviyede oynayabilmesi onun ne kadar profesyonel bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Harika bir kaptan...

"MELISSA VARGAS, ÇOK İYİ BİR İNSAN"

🗣️ Daniele Santarelli: Türk Milli Takımı için kusursuz bir oyuncu. Birçok takım için kusursuz bir oyuncu ama Türk Milli Takımı'nda olduğu için çok çok şanslıyız. O bize harika bir enerji getirdi. Çok pozitif bir enerji getirdi. Hem saha içinde hem saha dışında... Takım arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıyor. Takım onu çok seviyor ama takım Mila'yı çok iyi bir oyuncu, harika bir oyuncu olduğu için sevmiyor. Öncelikle çok iyi bir insan olduğu için seviyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

🗣️ Daniele Santarelli: Konuşmak istemiyorum Hakan ile alakalı. Kalbimden yaraladı. 😂